CONTACT

Vandenberghe P&S
Industriepark 17
8730 BEERNEM

Tel. 050 / 78 98 17
Fax 050 / 79 04 06

info@vandenberghebvba.be

Contacteer ons

LIGGINGBekijk ligging

ROLLUIKEN

Inbouwrolluiken een waaier aan mogelijkhedenEen grote diversiteit aan lamellen en kleuren zorgen ervoor dat u steeds uw gading vindt. Het kleurengamma van de PVC en de aluminium lamellen zijn op elkaar afgestemd. Bedienen kan manueel of elektrisch. Ook een volledig geautomatiseerd systeem behoort tot de mogelijkheden.

Voorzetrolluiken voel u altijd veilig en beschermdVoorzetrolluiken werken inbraakvertragend. Daarenboven verhogen ze ook het leefcomfort, ze zijn koude- en warmteisolerend en geluiddempend. Bij Wilms heb je de keuze uit een maximum aan kastmaten en 3 verschillende kastvormen; afgeschuind, rond en recht. De elektrische rolluiken zijn voorzien van motoren die zelf hun eindpunten afregelen. Dit is tijdsbesparend en verkleint de kans op beschadiging op de werf omdat de kast niet langer hoeft geopend te worden. Bovendien is deze motor voorzien van een vorstbeveiliging en obstakeldetectie.

Opbouwrolluiken ideaal voor nieuwbouw en renovatieOpbouwrolluiken worden voor plaatsing reeds op het raam gemonteerd, dit betekent een enorme tijdbesparing op de werf en minder kans op beschadigingen.
De opbouwrolluiken van Wilms zijn standaard voorzien van isolatie en zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. In de massa gekleurd, bekleefd met folie of met aluminium voorplaat en geleiders, perfect afgestemd op de ramen. Deze rolluiken zijn volledig wind- en waterdicht. Een extra afkasting binnenshuis is niet meer nodig.