CONTACT

Vandenberghe P&S
Industriepark 17
8730 BEERNEM

Tel. 050 / 78 98 17
Fax 050 / 79 04 06

info@vandenberghebvba.be

Contacteer ons

LIGGINGBekijk ligging

PVC RAMEN

Ramen zijn er nu eenmaal. Ze zijn zo vanzelfsprekend in onze dagelijkse omgeving dat we er nog nauwelijks aandacht aan besteden. En bovendien kijken we er meestal niet naar maar wel doorheen. Een blik uit het raam geeft onze gedachten vrij spel. We zien de boom die voor het huis staat, de straat, de tuin. In de natuur zien we met de seizoenen de kleuren veranderen. We zien mensen komen en gaan en we kunnen volgen wat er in de buurt gebeurt. Het raam is het kader.

Maar het is in de winter als het buiten vriest en we het ons binnen gezellig maken met een kop warme koffie dat we echt het comfort van ramen ondervinden. We zien het licht van de heldere winterhemel buiten en voelen de gezellige warmte van het huis binnen.Het is slechts wanneer er aan bouwen of verbouwen wordt gedacht, dat ramen ook van de technische kant worden bekeken. Ramen moeten aan een aantal vereisten beantwoorden. De keuze van het beslag, de dichtingen en van de grondstof hangt daarmee samen. De isolerende werking bijvoorbeeld moet steeds optimaal zijn in elk klimaat, en winter en zomer.

Kunststoframen geven hierop een antwoord. Ook voor op het eerste gezicht minder belangrijke zaken maken ze het leven lichter. De hoogwaardige profielen moeten niet geverfd worden en hebben een volledig glad oppervlak. Daardoor wordt ook een grondige schoonmaakbeurt veel eenvoudiger. Want tenslotte heeft u wat beters te doen dan ramen te poetsen. U kan die tijd even goed gebruiken om u te ontspannen en het u naar de zin maken.


PVC DEUREN

Huisdeuren zijn een belangrijk draai- en keerpunt in ons leven en krijgen heel wat te verduren - dag na dag en in alle weersomstandigheden. Als we 's nachts van een feestje thuiskomen, willen we heel stilletjes naar binnen om de kinderen niet wakker te maken. Maar na hun huiswerk kunnen kinderen niet snel genoeg naar buiten om te spelen en slaan ze de huisdeur gewoon achter zich dicht. Aan huisdeuren worden heel wat eisen gesteld.Van VEKA huisdeursystemen mag u ook veel verwachten. Ze waarborgen optimale bescherming door de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen van het materiaal en de afwerking. Uw huisdeur kan alles aan wat het leven ervan verlangt. Ook na jarenlang gebruik valt ze nog even veilig en precies in het slot als op de eerste dag.

Maar een huisdeur moet niet enkel goed en betrouwbaar functioneren. Ook het uitzicht moet mooi zijn. Een huisdeur bepaalt immers meer dan wat ook het karakter van een huisgevel. Ze vertelt veel over onszelf en onze levensstijl. Voor een individuele vormgeving van de gevel bieden onze huisdeursystemen zowat onbeperkte bouw- en designmogelijkheden. Ze passen zowel in een nieuwgebouwde als in een vernieuwde woning. Ze kunnen geheel worden afgestemd op uw persoonlijke ideeën en aangepast worden aan elke huisstijl.


PVC Ramen en Deuren