CONTACT

Vandenberghe P&S
Industriepark 17
8730 BEERNEM

Tel. 050 / 78 98 17
Fax 050 / 79 04 06

info@vandenberghebvba.be

Contacteer ons

LIGGINGBekijk ligging

ALUMINIUM VERANDA'S

Haal de zon in huis met een aluminium veranda

Een aluminium veranda brengt licht en ruimte in uw huis. Stelt u zich het effect op een mooie lentedag eens voor! Maar eigenlijk is het met een veranda natuurlijk 12 maanden per jaar genieten van licht en ruimte in uw huis of een heerlijke verandatuin. En met aluminium is bijna alles mogelijk, van de meest eenvoudige aanbouwveranda tot complexe constructies.

Verandabouw voor iedere woonstijl

Wat u ook in gedachten hebt, met onze aluminium profielen realiseert u precies de veranda van uw dromen. 'Functioneel' zorgt bijvoorbeeld voor een sobere, maar elegante uitstraling, terwijl de 'Orangerie'-lijn juist de authentieke sfeer van een Victoriaanse wintertuin oproept. Voor romantische bouwstijlen en renovatie is er bovendien de serie 'Renaissance'. Ieder zijn stijl, ieder zijn aluminium veranda.Een overdekt terras

Wanneer u echter geen plaats heeft voor een veranda, maar toch een vergelijkbare sfeer wilt creëren, dan kiest u best voor een terrasdak. Onze aluminium afdaken laten voldoende licht door en zijn van een tijdloos design. Bovendien bieden ze een degelijke bescherming tegen regen en wind.

De voordelen van aluminium veranda's:

  • Grote keuze aan kleuren
  • Uiteenlopende vormen en modellen
  • Uitgebreid assortiment toebehoren: ventilatie, zonwering, automatische bedieningen.
  • Kwalitatief hoogstaand