CONTACT

Vandenberghe P&S
Industriepark 17
8730 BEERNEM

Tel. 050 / 78 98 17
Fax 050 / 79 04 06

info@vandenberghebvba.be

Contacteer ons

LIGGINGBekijk ligging

ALUMINIUM RAMEN

Ramen vormen je venster op de wereld. Ze bepalen jouw zicht op de leefomgeving. Maar ze zijn veel meer dan dat! Dankzij je ramen kan je jouw woning een eigen cachet geven. Daarom bestaat er bij Reynaers Aluminium een raamprofiel voor elk huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. Je kan ook kiezen uit verschillende openingtypes: naar binnen of naar buiten openend, draai - en kipramen, dubbel openslaande ramen, … De mogelijkheden zijn eindeloos.


SL 38

Ultraslank, authentiek en energie-efficiënt

SL 38 is een sterk geïsoleerd driekamersysteem met ultraslank profielaanzicht voor ramen en deuren met verhoogde thermische eigenschappen. De hoge energie-efficiëntie gaat samen met een zeer fijn profiel. Daardoor heeft dit innovatief systeem het uitzicht van een stalen raamprofiel. Het systeem kan worden toegepast met zowel dubbele als driedubbele beglazing zonder het minimalistische aanzicht te verliezen.De SL 38 reeks is beschikbaar in drie verschillende stijlen: Classic, Cubic en Ferro.SL 38 CUBICSL 38 FERROSL 38 CLASSICCS 77 (wordt vervangen door Masterline 8)

CS 77 is de nieuwe referentie voor nieuwbouw en grondige renovatieprojecten. Geschikt voor alle types naar binnen- en buitenopenende ramen. Het systeem is beschikbaar in verschillende esthetische vormen die op de hedendaagse bouwstijlen zijn afgestemd: Functioneel, Renaissance, Softline en Verborgen vleugel.

De CS 77 reeks is perfect combineerbaar met de CF 77 vouwdeuren, CP 130 schuifdeuren en de Ventalis ventilatie-units en bieden zo een totaaloplossing aan voor je bouw - of renovatieproject.CS 77-SO RAAMCS 77-SE RAAMCS 77-FP RAAMCS 77-HV RAAMCS 77-BP RAAMCS 77-RE RAAMCS 86-HI (wordt vervangen door Masterline 8)

Dankzij aangepaste isolatietechnieken behaalt het CS 86-HI systeem hoog isolerende waarden van het schrijnwerk en biedt het zo de ideale oplossing voor de strengste eisen op het vlak van thermische isolatie. CS 86-HI is perfect geschikt voor driedubbel glas waardoor je raam de Uw waarden bereikt nodig voor lage-energiebouw. CS 86-HI geeft je architect veel ontwerpvrijheid bij het ontwerpen van jouw droomramen. De CS 86 raam-en deurprofielen kunnen luchtdicht geplaatst worden.CS 86-HI/SE RAAMCS 86-HI/AP RAAMCS 104 (wordt vervangen door Masterline 8)

Het CS 104 profiel is het nieuwste en meest innovatieve profiel. Het is ontworpen om je energieverbruik nog meer te doen dalen. CS 104 gebruikt een gepatenteerde isolatietechnologie waardoor het gecertificeerd is voor passiefbouw. Naast een hoog isolatieniveau, is luchtdichtheid de belangrijkste bepalende factor voor de energie-efficiëntie van jouw raam. Speciaal ontwikkelde rubbers garanderen een perfecte wind- en waterdichtheid en zorgen zo voor een optimale energie- efficiëntie. De inbouwdiepte van de profielen maakt dat grote overspanningen met driedubbele beglazing perfect mogelijk zijn. De CS 104 raam-en deurprofielen kunnen luchtdicht geplaatst worden.CS 104-AP RAAMMASTERLINE 8

MASTERLINE 8 - FUNCTIONEEL

Moderne look, beschikbaar in Standard, HI en HI+ isolatieniveaus levels
Uf voor kader/vleugel doorsnede 119 mm van 1.2 tot 1.9W/m²K

Compleetprofielaanbod
Bv dilatie, koppeling met schuifdeuren en gevels zijn beschikbaar.MASTERLINE 8 – DECO

Stijlvollemodernelook
10mm terugsprongvan vleugeltovkaderen t-profielen.

Beschikbaarin Standard, HI en HI+ isolatieniveaus
Uf voor kader/vleugel doorsnede 119mm van 1.2 tot 1.9W/m²K

Beschikbaar op:
3 Binnendraaiende vleugels, 1 buitendraaiende vleugel, 2 kaders en 2 T-profielen + steenlijstMASTERLINE 8 – RENAISSANCE

Retro look, met houtdetaillering
10mm terugsprong van vleugel tov de kader.

Beschikbaar in Standard, HI en HI+ isolatieniveaus
Uf voor kader/vleugel doorsnede 119mm van 1.2 tot 1.9W/m²K

Beschikbaar op:
3 Binnendraaiende vleugels, 1 buitendraaiende vleugel, 2 kaders en 2 T-profielen + steenlijst
ALUMINIUM DEUREN

Hedendaagse architectuur doet de grenzen tussen interieur en exterieur steeds meer vervagen. Reynaers schuif – en vouwdeuren beantwoorden perfect aan die vraag: grote glaspartijen, een maximale lichtinval en een beperkte inname van ruimte.


CP 130

De schuifdeur CP 130, met een maximaal vleugelgewicht van 300 kg, combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het systeem is niet enkel functioneel, maar biedt tevens een economisch en esthetisch antwoord op architecturale uitdagingen. CP 130 combineert naar wens een schuif- of hefschuifsysteem met een mono -, duo- of drierail. Het kan ook volledig verzonken ingebouwd worden waardoor je geen overstap meer hebt.

Reynaers bracht onlangs een innovatie op de markt binnen deze reeks. Het CP 130 schuifsysteem op hoek. Revolutionair is dat als de schuivende delen openstaan er geen hoekprofiel je zicht belemmert. Zo’n CP 130 hoekoplossing zonder hoekprofiel verkleint spectaculair de grens tussen binnen en buiten.CP 130-LSCP 155

CP 155 is een thermisch onderbroken schuifsysteem dat een maximaal vleugelgewicht van 400 kg kan dragen. Elke vleugel van het raam kan tot 3m hoog zijn. De vleugel wordt gedragen door hoogwaardige kunststof of inox wieltjes. CP 155 kan verzonken geplaatst worden, wat het gebruiksgemak in je woning alleen maar ten goede komt.
CP 155/HI behaalt zelfs zo’n goede thermische prestaties, dat deze variant perfect te gebruiken is in de passiefbouw.

Het CP 155 schuifraamprofiel kunnen luchtdicht geplaatst worden.CP 155-LS MINERGIECP 155-LSCP 155-LS/APCP 155-APHI-FINITY

Geniet van een onbeperkt zicht met Hi-Finity! De ultrafijne look van het Hi-Finity schuifraam creëert grote, transparante oppervlaktes met een slank en elegant design. Hi-Finity zorgt voor een naadloze verbinding met de buitenwereld. Zelfs met zijn slanke profielen is dit schuifraam uiterst performant. Het is in staat om glasgewichten tot 500 kg te dragen. In combinatie met de uitstekend isolerende profielen en zijn minimalistische look is Hi-Finity dé oplossing voor hedendaagse architectuur met oog voor energiezuinigheid.

Nieuw in het Reynaers gamma is het Hi-Finity schuifraam als hoekoplossing. De grens tussen binnen en buiten vervaagt nog meer met dit functionele hoogstandje. De openschuivende hoek van de Hi-Finity hoekoplossing zorgt voor een optimale buiten beleving, eens te meer omdat geen hoekprofiel het zicht of de doorgang belemmert.

De Hi-Finity oplossingen zijn beschikbaar met dubbele of driedubbele beglazing. Beide varianten voldoen aan strenge veiligheidseisen en kunnen het gewicht van dezelfde grote glasafmetingen aan. Hi-Finity is niet enkel een staaltje topdesign, ook op vlak van energie haalt het systeem indrukwekkende prestaties!CF 77

CF 77 is een compleet nieuw en innoverend vouwsysteem. Wie vandaag bouwt of verbouwt probeert zoveel mogelijk licht en lucht in de woning te brengen. Dit vouwsysteem speelt daar perfect op in. In een handomdraai tover je je leefruimte om tot een overdekt terras en verlengstuk van je tuin. Wil je graag nog extra licht? Dit systeem is ook beschikbaar in een Slim Line uitvoering: nog dunnere profielen voor meer binnenkomend licht.

De CF 77 neemt door zijn vernuftige systeem weinig plaats in. Deze vouwdeur vouwt open naar jouw wensen: naar links, naar rechts, naar buiten of naar binnen. Je kan er ook voor kiezen om één vleugel te gebruiken als toegangsdeur, zo hoef je niet steeds heel het raam te openen. Bovendien sluit dit systeem perfect aan bij de CS reeksen voor ramen en deuren.CF 77-AP